Bedankt voor het vertrouwen in QuickConnected en gefeliciteerd met de aanschaf van jouw slimme visitekaartje. Wij helpen je graag verder met het registreren en instellen van jouw slimme visitekaartje.

1. Tap of scan jouw visitekaartje

Je hebt jouw slimme visitekaart ontvangen en wij gaan je helpen met het registreren. Allereerst pakken we het visitekaartje en jouw mobiele telefoon erbij. Tap* of scan (QR-code) het visitekaartje met de mobiele telefoon. Klik vervolgens op de notificatie melding op de telefoon, er wordt nu automatisch een website geopend. Je ziet nu een blauwe pop-up waarin wordt aangegeven dat je moet inloggen of registreren om de visitekaart te activeren. Lees dit door en klik op de knop Ik heb het begrepen.

* Het tappen van een visitekaartje is alleen mogelijk met een telefoon welke compatibel is.

Tap of scan visitekaartje
Login of registreer

2. Jouw visitekaart activeren en koppelen

1. Je hebt al een een account
Wanneer je al een account hebt en dus meerdere slimme visitekaartjes beheert, kun je de nieuwe kaart koppelen aan het bestaande account door in te loggen. Kies dan voor Inloggen en vul jouw logingegevens in. De nieuwe kaart wordt automatisch gekoppeld aan het account.

2. Heb je nog geen account? Of wil je het visitekaartje koppelen aan een nieuw account?
Klik dan op Registreren en maak een account aan. Vul jouw voor- en achternaam in, een geldig e-mailadres en druk vervolgens op de groene knop Aanmelden.

Je ontvangt nu een verificatiemail in het opgegeven e-mailadres, check voor de zekerheid ook je ‘ongewenste mail’. Open de verificatiemail* en druk op de knop. Je krijgt nu de mogelijkheid om een wachtwoord te kiezen. Heb je na 60 minuten nog geen mail ontvangen? Neem dan contact op met info@quickconnected.nl. Wanneer je een wachtwoord hebt gekozen, wordt je automatisch ingelogd in het portaal. Jouw nieuwe kaart is automatisch gekoppeld aan het account.

* Let op, de verificatiemail is maar een beperkte tijd geldig.

Hoppa!

We hebben het visitekaartje geactiveerd en gekoppeld aan een account. We gaan nu jouw profielpagina welke bij het visitekaartje hoort vullen.

Wat onze klanten zeggen
over QuickConnected™

De digitale visitekaartjes werken goed en goed bereikbare support!

Bluekens EV

Heel erg bedankt voor mijn digitale visitekaartje! Werkt als een trein.

Ilona de Rijk

Goed concept, werkt prima! Zeker in deze tijd.

Sagoras B.V.

Goed en inovatief concept. Het visitekaartje heeft een mooi ontwerp en werkt zoals beloofd. Voordelig en erg handig in gebruik!

Even Werkt!

Awesome product door awesome people!

Studio Earthbee