Heeft de andere persoon een app of een account nodig om mijn gegevens te ontvangen?

Nee, de persoon welke jouw gegevens wilt ontvangen heeft geen QuickConnected™ account of een andere app nodig. Het enige wat nodig is, is een smartphone.

Wat is de ‘tap- of QR-code functie’?

De tap functie maakt gebruik van de NFC technologie in jouw smartphone. Je kunt gegevens inladen op de gewenste telefoon door jouw QuickConnected™ business card tegen een smartphone aan te houden (tappen).

Daarnaast kun je ook gebruik maken van de QR-code functie. Je kunt de QR-code scannen met de camera van de smartphone.

Welke telefoons kunnen gebruik maken van de QuickConnected™ card?

Vrijwel elke smartphone kan gebruik maken van de QuickConnected™ business card. Omdat niet alle smartphones beschikken over NFC, maken we ook gebruik van de QR-code functie. De QR-code kan met elke smartphone gescand worden m.b.v. de camera. We hebben een lijst met telefoons opgesteld welke gebruik maken van NFC.

Telefoon compatibiliteit lijst

Is voor het ontvangen van gegevens een internetverbinding nodig?

Ja, degene die gegevens wilt ontvangen heeft een netwerk-, data- of internetverbinding nodig.
Ook om gegevens (jouw QuickConnected™ profiel) te kunnen wijzigen is er een verbinding nodig.

Waarom krijg ik maar één visitekaart?

Dat is het grote voordeel van een QuickConnected™ card,  je hoeft jouw visitekaart niet meer fysiek uit te delen. Met één kaart kun je zelf bepalen met wie jij jouw gegevens wilt delen door jouw slimme visitekaart te tappen of te scannen.

Het is echter wel mogelijk om meerdere kaarten aan te schaffen. Bovendien profiteer je dan ook nog eens van kortingen bij de aanschaf van meerdere kaarten.

Heeft elke QuickConnected™ card een eigen profiel?

Ja zeker, het maakt niet uit welke QuickConnected™ business card je kiest, elke kaart heeft dezelfde mogelijkheden om jouw eigen QuickConnected™ profielpagina te creëren.

Is mijn QuickConnected™ profiel openbaar voor iedereen?

Nee, de profielen zullen niet weergeven worden in zoekmachines. Alleen personen die jouw unieke link hebben, kunnen jouw QuickConnected™ profiel bekijken. Dus jij bepaald zelf met wie je jouw gegevens deelt door de kaart te tappen of te scannen.

Zijn er maandelijkse kosten aan QuickConnected™ verbonden?

Wanneer je een QuickConnected™ card aanschaft kunt u hier onbeperkt gebruik van maken. Daarnaast kun je onbeperkt gebruik maken van het portaal waarmee je jouw QuickConnected™ profiel creëert. Hier zijn geen maandelijkse kosten aan verbonden.

Hoe lang gaat een QuickConnected™ card mee?

De QuickConnected™ business card heeft een onbeperkte levensduur. Deze slimme visitekaart hoeft niet opgeladen te worden en er zit geen limiet op. Een eenmalige aanschaf waarmee je dus nog jarenlang efficiënt kunt netwerken.

Kan ik mijn gegevens bewerken?

Je kunt altijd en overal jouw gegevens aanpassen, dit kun je doen door in te loggen in ons portaal. Dit is één van de grote voordelen dat jouw gegevens altijd up-to-date zijn.

Welke links kan ik koppelen aan mijn profiel?

Je kunt verschillende links koppelen aan jouw QuickConnected™ profiel:

 • Website
 • Actielink
 • Email
 • Telefoon
 • Agenda
 • Locatie
 • Facebook
 • Linkedin
 • Instagram
 • Twitter
 • Snapchat
 • YouTube
 • Pinterest

Kan ik meerdere QuickConnected™ kaarten bestellen?

Ja, dat kan. Je kunt er zelf voor kiezen of je meerdere kaarten wilt koppelen aan één QuickConnected™ account of dat een QuickConnected™ card een eigen account krijgt. Wanneer je meerdere kaarten besteld, profiteer je ook nog eens van kortingen.

Kan ik de QuickConnected™ card gebruiken voor mijn bedrijf en werknemers?

Ja, dit kan! Wij bieden meerdere mogelijkheden voor het ontwerp van jouw QuickConnected™ card(s), bekijk hiervoor ons aanbod. Meerdere kaarten nodig voor jouw bedrijf? Vraag ons naar de mogelijkheden: [email protected].

Is het mogelijk om een eigen ontwerp te gebruiken voor mijn QuickConnected™ card?

Ja zeker, je kunt ervoor kiezen om zelf een ontwerp aan te leveren. Maak hiervoor gebruik van onze ontwerptemplate zodat wij jouw ontwerp met de juiste specificaties ontvangen.

Daarnaast is het ook mogelijk dat wij voor jouw een maatwerk ontwerp maken voor jouw QuickConnected™ business card. Kies dan voor de QuickConnected™ Exclusive business card.

Verzending

We streven ernaar om jouw QuickConnected™ business card welk voor 14:00 uur besteld is, de volgende dag al af te leveren. Onze kaarten worden verzonden met PostNL via brievenbuspost. U ontvangt dus geen Track & Trace code.

Ons verzendbeleid

Retourneren

Je kunt jouw bestelling binnen 14 dagen retourneren mits je geen maatwerk QuickConnected™ card hebt besteld.

Ons retourbeleid

Is het mogelijk om de QuickConnected™ card verkopen als reseller?

Ja zeker, wij zijn altijd op zoek naar resellers en hiervoor kunnen wij jou een speciaal reseller aanbod doen. Natuurlijk willen we graag weten met wie wij zaken doen. Daarom vragen we jou dan ook om even contact met ons op te nemen via [email protected] of 085 2222 990.

Mijn QuickConnected™ card werkt niet?

Wat slordig van ons! Neem contact ons ([email protected]) met ons en we gaan samen kijken naar een passende oplossing.

Wat moet ik doen als mijn QuickConnected kwijt, verloren of gestolen is?

Altijd vervelend als dit gebeurd. Log in en zet deze QuickConnected card in jouw profiel op ‘inactief’. Zo komen jouw gegevens niet op straat te liggen. Helaas kunnen we niet een kaart voor je vergoeden, maar we komen je uiteraard wel tegemoet. Tegen het gereduceerde tarief van €25,00 kun je een kaartje bestellen. Neem even contact op met [email protected].

Hebben we jouw vraag nog niet beantwoord?

Hebben we jou overtuigd van de meerwaarde van een QuickConnected business card?

Wat onze klanten zeggen
over QuickConnected™

Heel erg bedankt voor mijn digitale visitekaartje! Werkt als een trein.

Ilona de Rijk

Awesome product door awesome people!

Studio Earthbee

Goed concept, werkt prima! Zeker in deze tijd.

Sagoras B.V.

De digitale visitekaartjes werken goed en goed bereikbare support!

Bluekens EV

Goed en inovatief concept. Het visitekaartje heeft een mooi ontwerp en werkt zoals beloofd. Voordelig en erg handig in gebruik!

Even Werkt!