Verzenden & retourneren

Verzenden

Wij streven ernaar om bestellingen voor 14:00 uur besteld de volgende dag te leveren. Dit is helaas niet mogelijk voor maatwerk QuickConnected cards. Daarnaast zijn wij ook afhankelijk van PostNL.

Verzendkosten:
Nederland: Gratis verzending

Woon je niet in Nederland, maar wil je toch een QuickConnected card? Stuur dan een e-mail naar [email protected].

Retourbeleid

QuickConnected produceert zowel standaard QuickConnected cards als maatwerk QuickConnected cards. Het is mogelijk om de standaard QuickConnected cards binnen 14 dagen te retourneren. Binnen dit termijn mag je het product bekijken, beoordelen en testen, tenzij anders vermeld. Is de QuickConnected card anders dan je verwacht had, dan mag je het product retourneren. Het is niet mogelijk om een maatwerk QuickConnected card te retourneren.

De kosten voor retour van jouw adres naar onze webwinkel zijn voor eigen rekening, mits het een ondeugdelijk of foutief product betreft, dan nemen wij de kosten voor onze rekening.

Het verschuldigde bedrag zal binnen 14 dagen na ontvangst van retour teruggestort worden, mits de artikelen in goede staat zijn ontvangen.*

* Indien niet de gehele order retour wordt gezonden, zullen alleen de kosten van het geretourneerde product worden gecrediteerd.
* Toeslagen op verzendkosten zoals bijvoorbeeld ochtend of avond levering worden niet gecrediteerd.
* Het is mogelijk dat door een (gedeeltelijke) retourzending het restant van de order een waarde heeft welke onder de verzendkosten vrije drempel is gekomen. De verzendkosten worden dan alsnog in rekening gebracht.

Wil je iets retourneren? Neem dan altijd even contact met ons op via de e-mail [email protected] met vermelding van het ordernummer.

Alle artikelen die wij verzenden, worden nauwlettend gecontroleerd en artikelen die zijn gebruikt, beschadigd of vies zijn, ongeacht de tijd dat de klant het artikel heeft gehad, kunnen niet in aanmerking komen voor terugbetaling of retourneren.

Terugbetaling

Over het algemeen kun je de terugbetaling binnen 2 weken nadat je het terug hebt gestuurd verwachten. Deze periode omvat de doorlooptijd voor ons om de retourzending tussen 5 tot 10 werkdagen te ontvangen, de tijd die het nodig heeft om de retourzending te verwerken zodra we het ontvangen (3 tot 5 werkdagen) en de tijd die nodig is dat ons terugbetalingsverzoek door de bank wordt verwerkt (5 tot 10 werkdagen).

Kies jouw QuickConnected™ business card

€3,75 p.m. * excl. btw

  • Tijdloos design

  • Eigen profielpagina

  • Tap en QR-functie

  • Onbeperkt netwerken

Wat onze klanten zeggen
over QuickConnected™

De digitale visitekaartjes werken goed en goed bereikbare support!

Bluekens EV

Heel erg bedankt voor mijn digitale visitekaartje! Werkt als een trein.

Ilona de Rijk

Goed concept, werkt prima! Zeker in deze tijd.

Sagoras B.V.

Goed en inovatief concept. Het visitekaartje heeft een mooi ontwerp en werkt zoals beloofd. Voordelig en erg handig in gebruik!

Even Werkt!

Awesome product door awesome people!

Studio Earthbee