Makkelijk & snel netwerken

Met de QuickConnected™ card kun je gemakkelijk en snel contactgegevens overbrengen naar jouw contactpersoon. En hij/zij kan via jouw profielpagina ook jou een berichtje sturen waardoor jij ook zijn/haar contactgegevens hebt in de mail. Een zeer efficiënte manier om te connecten.

Milieuvriendelijk

Jaarlijks worden er 10 miljard papieren visitekaartjes gedrukt, 88% hiervan wordt weggegooid. De QuickConnected™ card kan oneindig worden hergebruikt en zo bent u dus zeer milieubewust bezig.

Contactloos (coronaproof)

Met de QuickConnected™ card kun je contactloos jouw contactgegevens overbrengen. Door jouw slimme visitekaart te tappen of scannen is er geen fysiek contact nodig met jouw connectie. Het eerste coronaproof visitekaartje.

Uiterst veilig platform

Jouw gegevens worden op een uiterst veilig platform bewaard, gebouwd met de nieuwste technieken en beveiliging. Je bepaalt zelf welke gegevens hierop worden opgeslagen en getoond via jouw QuickConnected™ profiel. Ook is het zeer makkelijk om jouw gegevens te verwijderen of te wijzigen.

Zeer voordelig op langer termijn

De QuickConnected™ card is op langer termijn zeer voordelig. Sowieso is de aanschafprijs van een QuickConnected™ visitekaart zeer laag. Je investeert eenmalig een bedrag en hebt daarna geen kosten meer. Geen drukkosten meer wanneer je visitekaartjes op zijn of wanneer je gegevens wijzigen.

Geen stapels visitekaartjes meer

De QuickConnected™ business card heeft dezelfde grootte als een bankpasje en past dus gemakkelijk in jouw portemonnee. Geen stapels visitekaartjes meer mee en nooit meer een excuus dat jouw visitekaartjes op zijn. De QuickConnected™ card neem je gemakkelijk overal mee.

Wat onze klanten zeggen
over QuickConnected™

Goed en inovatief concept. Het visitekaartje heeft een mooi ontwerp en werkt zoals beloofd. Voordelig en erg handig in gebruik!

Even Werkt!

Awesome product door awesome people!

Studio Earthbee

De digitale visitekaartjes werken goed en goed bereikbare support!

Bluekens EV

Heel erg bedankt voor mijn digitale visitekaartje! Werkt als een trein.

Ilona de Rijk

Goed concept, werkt prima! Zeker in deze tijd.

Sagoras B.V.