We gaan jou helpen met het vullen van jouw digitale profielpagina welke gekoppeld is aan je visitekaartje. Maak optimaal gebruik van alle opties door jouw profielpagina zo compleet mogelijk in te vullen. Wij adviseren om jouw profielpagina te vullen op de desktop zodat je een beter overzicht hebt.

3. Persoonlijke gegevens vullen

Vul alle invoervelden correct in, de gegevens worden exact overgenomen wanneer iemand jouw contactgegevens opslaat. Let dus ook op het hoofdletter gebruik.

Profielfoto: Gebruik hiervoor een foto van jezelf. Deze foto wordt ook opgeslagen in iemands telefoon zodat jouw connectie een gezicht heeft bij jouw naam.
Upload een .png of .jpg bestand, andere bestanden werken niet.

Header: Dit is de achtergrond afbeelding bovenaan de profielpagina. Hierin kun je een eigen afbeelding uploaden welke herkenbaar is voor jouw bedrijf. De afbeelding heeft een donkere ‘overlay’ zodat de bedrijfsnaam goed zichtbaar blijft.
Upload een .png of .jpg bestand, andere bestanden werken niet.

Logo: Hier kun je het logo van het bedrijf uploaden. Deze wordt getoond naast de contactgegevens op jouw digitale profielpagina.
Upload een .png, .jpg of .svg bestand, andere bestanden werken niet.

Persoonlijke gegevens vullen
Contactinformatie vullen

4. Contactinformatie en social media vullen

Ook hier is het belangrijk dat alle invoervelden correct ingevuld worden, de gegevens worden exact overgenomen wanneer iemand jouw contactgegevens opslaat. Let dus ook op het hoofdletter en spatie gebruik.Hieronder wat extra uitleg bij bepaalde invoervelden.

Adres: Vul hier de straatnaam en het huisnummer in.

Telefoon 1: Dit telefoonnummer wordt gebruikt onder de blauwe knop bovenaan.

Social media links: Ga via de browser naar het social media kanaal welke je wilt toevoegen. Vul de complete link (url) van jouw social media profiel toe, bijvoorbeeld: https://facebook.com/quickconnectedcards

Het is niet verplicht om alle velden in te vullen. Maar hoe meer velden je invult, hoe completer jouw profiel is natuurlijk.

 

5. Actie banner vullen

Het is mogelijk om op jouw digitale visitekaartje marketing te doen voor een bepaald product of dienst. Hiervoor kun je gebruik maken van de ‘actie banner’. Het is niet verplicht om alle invoervelden, maar om optimaal gebruik te maken van de actie banner raden we dit wel aan.

Hoe vul je de actie banner?
Actie banner afbeelding: Dit is de achtergrond afbeelding in de actie banner. Hierin kun je een eigen afbeelding uploaden welke herkenbaar is voor jouw bedrijf of de specifieke dienst of product. De afbeelding heeft een lichtblauwe ‘overlay’ zodat de tekst en de knop goed zichtbaar blijft.
Upload een .png of .jpg bestand, andere bestanden werken niet.

Url van de knop: Vul de complete link (url) van jouw website pagina toe, bijvoorbeeld: https://quick-online.nl

Tekst op de knop: Dit is de tekst welke op de knop komt te staan.

Tekst op de banner: Je kunt de banner voorzien van een korte pakkende marketing tekst. Wij raden aan om deze tekst niet langer te maken dan 1 zin.

Actie banner vullen

6. Extra toevoegingen

Op dit moment is het mogelijk om een externe afspraken module te koppelen aan jouw slimme visitekaartje. Voeg een link naar jouw agendatool (bijv. Calendly) om toe te staan dat contacten een afspraak toevoegen aan je agenda.

Vul de complete link (url) van jouw afsprakenmodule toe, bijvoorbeeld: https://calendly.com/quickconnected-284/afspraak?month=2020-12&back=1

Enjoy connecting!

Je bent nu klaar om te netwerken met jouw slimme visitekaartje.

QuickConnected business card nfc

Wat onze klanten zeggen
over QuickConnected™

Heel erg bedankt voor mijn digitale visitekaartje! Werkt als een trein.

Ilona de Rijk

De digitale visitekaartjes werken goed en goed bereikbare support!

Bluekens EV

Awesome product door awesome people!

Studio Earthbee

Goed en inovatief concept. Het visitekaartje heeft een mooi ontwerp en werkt zoals beloofd. Voordelig en erg handig in gebruik!

Even Werkt!

Goed concept, werkt prima! Zeker in deze tijd.

Sagoras B.V.