Ik zoek een visitekaartje waarmee ik contactloos mijn gegevens kan delen.

Hoe kan ik contactloos mijn contactgegevens delen? Met de smart business card van QuickConnected is dit mogelijk. Door gebruik te maken van nieuwe innovatieve technieken zoals nfc (near-field communication) en een QR-code is het mogelijk om contactgegevens contactloos te delen met jouw connectie. Scan of tap jouw slimme visitekaartje en open jouw QuickConnected profielpagina op iemand zijn telefoon.

Je bepaald zelf welke gegevens je deelt door jouw profielpagina te creëren via het portaal van QuickConnected. Wanneer iemand jouw digitale visitekaartje heeft ontvangen, kan diegene jouw gegevens bekijken en eventueel opslaan op de telefoon als dat gewenst is. Daarnaast is het ook mogelijk om zijn/haar gegevens achter te laten bij jou of direct een afspraak in te plannen. Het is nog nooit zo makkelijk geweest om contactgegevens te delen. De smart business card van QuickConnected, de meest efficiënte manier van netwerken.

Goedkoop online visitekaartjes op maat laten maken.

Vanaf nu heb jij geen stapels visitekaartjes meer nodig, maar heb je aan één visitekaartje genoeg. Één smart business card van QuickConnected welke onbeperkt veel kan worden gedeeld. Dat klinkt te mooi om waar te zijn niet? Met de QuickConnected business card is dit mogelijk!

Je ontvangt één smart business card in het formaat van een reguliere bankpas, deze past dus gemakkelijk in jouw portemonnee. Het voordeel hiervan is dat je geen stapels papieren visitekaartjes hoeft mee te sjouwen naar een evenement. Daarbij komt ook dat een papieren visitekaartje statische informatie bevat en een slim visitekaartje niet. Waarbij je bij papieren visitekaartjes opnieuw moet laten drukken bij het wijzigen van gegevens, kun je bij QuickConnected de contactgegevens gemakkelijk digitaal aanpassen. Dit scheelt niet alleen kosten voor het drukwerk, maar is ook veel milieuvriendelijker.

Tap of scan visitekaartje
Personalised visitekaart QuickConnected dark
Exclusive Business visitekaartje QuickConnected
Personalised visitekaart QuickConnected corona proof
Smart Personalised Business card QuickConnected corona proof
Smart Personalised Business card QuickConnected corona proof slim

Een business card laten ontwerpen en drukken in de huisstijl van mijn bedrijf.

Bij QuickConnected is het mogelijk om een slim visitekaartje op maat te ontwerpen. Je kunt kiezen uit één van onze ontworpen templates of voor een ontwerp volledig op maat. Voor welk ontwerp je ook kiest, je maakt zeker indruk met jouw smart business card van QuickConnected. Wil je liever zelf een ontwerp aanleveren? Ook dat is mogelijk.

Ontwerp richtlijnen

Ook de profielpagina welke gekoppeld is aan jouw slimme visitekaart kun je eigen maken. Zo kun je een logo en profielfoto toevoegen, maar ook mooie afbeelding bovenaan jouw pagina. Het is ook mogelijk om een aanbieding/actie te tonen met behulp van een mooie banner.

Er is geen fysiek contact nodig bij het delen van contactgegevens via het slimme visitekaartje. De corona proof visitekaartje is de oplossing om snel en gemakkelijk gegevens te delen in onze anderhalve meter samenleving in de strijd tegen covid-19.

Met de smart business card van QuickConnected kun je gemakkelijk op 1,5 meter afstand netwerken. Zo dragen wij samen met jou een steentje bij, door gebruik te maken van de nieuwste technieken, aan de strijd tegen het coronavirus (covid-19).

Kies jouw smart business card

€3,75 p.m. * excl. btw

  • Tijdloos design

  • Eigen profielpagina

  • Tap en QR-functie

  • Onbeperkt netwerken

Meest gekozen

€4,50 p.m. * excl. btw

  • Jouw eigen bedrijfslogo

  • Jouw eigen huisstijlkleuren

  • Incl. alle standaard functies

Heb je speciale wensen of een tof idee? Neem contact op met ons.

Niets is ons te gek!

Offerte aanvragen

Wat onze klanten zeggen
over QuickConnected™

De digitale visitekaartjes werken goed en goed bereikbare support!

Bluekens EV

Goed en inovatief concept. Het visitekaartje heeft een mooi ontwerp en werkt zoals beloofd. Voordelig en erg handig in gebruik!

Even Werkt!

Awesome product door awesome people!

Studio Earthbee

Heel erg bedankt voor mijn digitale visitekaartje! Werkt als een trein.

Ilona de Rijk

Goed concept, werkt prima! Zeker in deze tijd.

Sagoras B.V.