Ik wil een professioneel visitekaartje laten drukken waarmee ik contactloos mijn contactgegevens kan delen.

Wil jij een professioneel visitekaartje laten drukken en ontwerpen? Met het slimme visitekaartje van QuickConnected is het niet meer nodig om papieren visitekaartjes uit te delen, dus geen fysiek contact. De QuickConnected business card is voorzien van een NFC chip en een QR-code waardoor je met één visitekaartje jouw contactgegevens oneindig kan delen.

Tap of scan jouw visitekaartje en open jouw QuickConnected profielpagina op de smartphone van de ander. Jouw profielpagina wordt geopend op zijn/haar telefoon waarop jouw contactgegevens staan. Je bepaalt zelf welke contactgegevens je deelt door je eigen QuickConnected profiel te creëren. Met het professioneel visitekaartje is het nooit zo makkelijk geweest om contactgegevens te delen met jouw netwerk.

Goedkoop online professionele visitekaartjes op maat laten maken.

Vanaf nu heb jij geen stapels visitekaartjes meer nodig, maar heb je aan één slim visitekaartje genoeg. Één visitekaartje welke onbeperkt veel kan worden gedeeld. Dat klinkt te mooi om waar te zijn niet? Met het slimme visitekaartje van QuickConnected is dit mogelijk!

Je ontvangt één professioneel visitekaartje in het formaat van een reguliere bankpas, deze past dus gemakkelijk in jouw portemonnee. Het voordeel hiervan is dat je geen stapels papieren visitekaartjes hoeft mee te sjouwen naar een evenement. Daarbij komt ook dat een papieren visitekaartje statische informatie bevat en een QuickConnected business card niet. Waarbij je bij papieren visitekaartjes opnieuw moet laten drukken bij het wijzigen van gegevens, kun je bij QuickConnected de contactgegevens gemakkelijk digitaal aanpassen. Dit scheelt niet alleen drukwerkkosten, maar is ook veel milieuvriendelijker.

Tap of scan visitekaartje
Personalised visitekaart QuickConnected dark
Exclusive Business visitekaartje QuickConnected
Personalised visitekaart QuickConnected corona proof
Smart Personalised Business card QuickConnected corona proof
Smart Personalised Business card QuickConnected corona proof slim

Een professioneel visitekaartje laten ontwerpen en drukken in de huisstijl van mijn bedrijf.

Een professioneel visitekaartje in de huisstijl van mijn bedrijf. Jouw slimme visitekaartje wordt op maat ontworpen door professionele designers. Zo zorgt QuickConnected ervoor dat jouw visitekaartje naadloos aansluit bij de huisstijl van jouw bedrijf. Heeft jouw bedrijf al een ontwerp voor een visitekaartje? Geen probleem, wij zetten het design graag voor je om.

Ontwerp richtlijnen

Niet alleen jouw professioneel visitekaartje kun je laten drukken in een maatwerk design. Maar ook jouw QuickConnected profielpagina kun je zelf creëren. Zo kun je de profielpagina voorzien van het bedrijfslogo, een profielfoto en een afbeelding bovenaan de pagina. Met verschillende functionaliteiten maak jij gemakkelijk en snel jouw eigen digitale visitekaartje.

Vanaf nu hoef jij op een netwerkborrel, evenement of beurs alleen jouw arm uit te strekken en jouw professionele visitekaartje tegen iemand zijn telefoon aan te houden om contactgegevens te delen. Er is geen fysiek contact meer nodig zoals dat bij papieren visitekaartjes wel nodig is. De QuickConnected Business card is de oplossing om snel en gemakkelijk gegevens te delen in de anderhalve meter samenleving in de strijd tegen covid-19.

Kies een professioneel visitekaartje

€3,75 p.m. * excl. btw

  • Tijdloos design

  • Eigen profielpagina

  • Tap en QR-functie

  • Onbeperkt netwerken

Meest gekozen

€4,50 p.m. * excl. btw

  • Jouw eigen bedrijfslogo

  • Jouw eigen huisstijlkleuren

  • Incl. alle standaard functies

Heb je speciale wensen of een tof idee? Neem contact op met ons.

Niets is ons te gek!

Offerte aanvragen

Wat onze klanten zeggen
over QuickConnected™

Awesome product door awesome people!

Studio Earthbee

Goed concept, werkt prima! Zeker in deze tijd.

Sagoras B.V.

De digitale visitekaartjes werken goed en goed bereikbare support!

Bluekens EV

Heel erg bedankt voor mijn digitale visitekaartje! Werkt als een trein.

Ilona de Rijk

Goed en inovatief concept. Het visitekaartje heeft een mooi ontwerp en werkt zoals beloofd. Voordelig en erg handig in gebruik!

Even Werkt!