Een NFC visitekaartje op maat laten drukken en ontwerpen. Contactloos netwerken op evenementen.

Het NFC visitekaartje van QuickConnected hoef je niet fysiek uit te delen. De QuickConnected business card heeft het formaat van een regulier bankpasje waarmee je contactloos jouw contactgegevens kan delen met anderen. Hoe werkt het? Het slimme visitekaartje maakt gebruik van een NFC chip (near-field communication) en een QR-code. Door deze technieken kun je de QuickConnected business card tappen of scannen met een smartphone en wordt jouw QuickConnected profielpagina geopend op deze telefoon.

Op jouw QuickConnected profielpagina staan de contactgegevens welke jij wilt delen. Via de profielpagina kun je gegevens bekijken en opslaan. Ook is het mogelijk om via de pagina direct een bericht te sturen of een afspraak in te plannen. Met het innovatieve visitekaartje kun je makkelijk en snel netwerken.

QuickConnected is jouw digitale visitekaart. Deel je gegevens met één tap. Slimmer, makkelijker en goedkoper.

Met het NFC visitekaartje van QuickConnected zijn jouw contactgegevens altijd up-to-date. Ga je verhuizen of een nieuw telefoonnummer? Geen probleem, pas jouw contactgegevens makkelijk en snel digitaal aan zonder extra drukkosten. Je hebt maar één duurzaam visitekaartje nodig, omdat je deze oneindig kunt delen. Het slimme visitekaartje is dus niet alleen goedkoper dan papieren visitekaartjes, maar ook zeer duurzaam.

Een ander voordeel van het innovatieve visitekaartje is dat deze dezelfde maat heeft als een regulier bankpasje en dus gemakkelijk in jouw portemonnee past. Nooit meer stapels visitekaartjes mee naar een evenement of netwerkborrel.

Tap of scan visitekaartje
Personalised visitekaart QuickConnected dark
Exclusive Business visitekaartje QuickConnected
Personalised visitekaart QuickConnected corona proof
Smart Personalised Business card QuickConnected corona proof
Smart Personalised Business card QuickConnected corona proof slim

Een NFC visitekaartje laten ontwerpen en drukken in de huisstijl van mijn bedrijf.

Bij QuickConnected is het mogelijk om een NFC visitekaartje op maat te ontwerpen. Je kunt kiezen uit één van onze ontworpen templates of voor een ontwerp volledig op maat. Voor welk ontwerp je ook kiest, je maakt zeker indruk met jouw innovatieve visitekaartje. Wil je liever zelf een ontwerp aanleveren? Ook dat is mogelijk.

Ontwerp richtlijnen

Ook de profielpagina welke gekoppeld is aan jouw QuickConnected business card kun je eigen maken. Zo kun je een logo en profielfoto toevoegen, maar ook mooie afbeelding bovenaan jouw pagina. Het is ook mogelijk om een aanbieding/actie te tonen met behulp van een mooie banner.

Vanaf nu hoef jij op een netwerkborrel, evenement of beurs alleen jouw arm uit te strekken en jouw NFC visitekaartje tegen iemand zijn telefoon aan te houden om contactgegevens te delen. Er is geen fysiek contact meer nodig zoals dat bij papieren visitekaartjes wel nodig is. De QuickConnected Business card is de oplossing om snel en gemakkelijk gegevens te delen in de anderhalve meter samenleving in de strijd tegen covid-19.

Kies jouw NFC visitekaartje

€3,75 p.m. * excl. btw

  • Tijdloos design

  • Eigen profielpagina

  • Tap en QR-functie

  • Onbeperkt netwerken

Meest gekozen

€4,50 p.m. * excl. btw

  • Jouw eigen bedrijfslogo

  • Jouw eigen huisstijlkleuren

  • Incl. alle standaard functies

Heb je speciale wensen of een tof idee? Neem contact op met ons.

Niets is ons te gek!

Offerte aanvragen

Wat onze klanten zeggen
over QuickConnected™

Goed en inovatief concept. Het visitekaartje heeft een mooi ontwerp en werkt zoals beloofd. Voordelig en erg handig in gebruik!

Even Werkt!

Awesome product door awesome people!

Studio Earthbee

De digitale visitekaartjes werken goed en goed bereikbare support!

Bluekens EV

Heel erg bedankt voor mijn digitale visitekaartje! Werkt als een trein.

Ilona de Rijk

Goed concept, werkt prima! Zeker in deze tijd.

Sagoras B.V.