Ik wil milieuvriendelijke visitekaartjes laten drukken waarmee ik contactloos mijn contactgegevens kan delen.

Wil jij een milieuvriendelijk visitekaartje laten drukken en ontwerpen? Met het slimme visitekaartje van QuickConnected is het niet meer nodig om papieren visitekaartjes uit te delen, dus geen fysiek contact. Het milieuvriendelijke visitekaartje is voorzien van een NFC chip en een QR-code waardoor je met één visitekaartje jouw contactgegevens oneindig kan delen.

Tap of scan jouw visitekaartje en open jouw QuickConnected profielpagina op de smartphone van de ander. Jouw profielpagina wordt geopend op zijn/haar telefoon waarop jouw contactgegevens staan. Je bepaalt zelf welke contactgegevens je deelt door je eigen QuickConnected profiel te creëren. Met het milieuvriendelijke visitekaartje is het nooit zo makkelijk geweest om contactgegevens te delen met jouw netwerk.

QuickConnected is jouw milieuvriendelijke visitekaartje. Deel je gegevens met één tap. Slimmer, makkelijker en goedkoper.

Met het milieuvriendelijke visitekaartje van QuickConnected zijn jouw contactgegevens altijd up-to-date. Ga je verhuizen of een nieuw telefoonnummer? Geen probleem, pas jouw contactgegevens makkelijk en snel digitaal aan zonder extra drukkosten. Je hebt maar duurzaam visitekaartje nodig, omdat je deze oneindig kunt delen. Het slimme visitekaartje is dus niet alleen goedkoper dan papieren visitekaartjes, maar ook zeer duurzaam.

Een ander voordeel van het milieubewuste visitekaartje is dat deze dezelfde maat heeft als een regulier bankpasje en dus gemakkelijk in jouw portemonnee past. Nooit meer stapels visitekaartjes mee naar een evenement of netwerkborrel.

Tap of scan visitekaartje
Personalised visitekaart QuickConnected dark
Exclusive Business visitekaartje QuickConnected
Personalised visitekaart QuickConnected corona proof
Smart Personalised Business card QuickConnected corona proof
Smart Personalised Business card QuickConnected corona proof slim

Een coronaproof visitekaartje laten ontwerpen en drukken in de huisstijl van mijn bedrijf.

Bij QuickConnected is het mogelijk om een milieuvriendelijk visitekaartje op maat te ontwerpen. Je kunt kiezen uit één van onze ontworpen templates of voor een ontwerp volledig op maat. Voor welk ontwerp je ook kiest, je maakt zeker indruk met jouw slimme visitekaartje. Wil je liever zelf een ontwerp aanleveren? Ook dat is mogelijk.

Ontwerp richtlijnen

Ook de profielpagina welke gekoppeld is aan jouw QuickConnected business card kun je eigen maken. Zo kun je een logo en profielfoto toevoegen, maar ook mooie afbeelding bovenaan jouw pagina. Het is ook mogelijk om een aanbieding/actie te tonen met behulp van een mooie banner.

Vanaf nu hoef jij op een netwerkborrel, evenement of beurs alleen jouw arm uit te strekken en jouw milieuvriendelijke visitekaartje tegen iemand zijn telefoon aan te houden om contactgegevens te delen. Er is geen fysiek contact meer nodig zoals dat bij papieren visitekaartjes wel nodig is. De QuickConnected Business card is de oplossing om snel en gemakkelijk gegevens te delen in de anderhalve meter samenleving in de strijd tegen covid-19.

Kies jouw milieuvriendelijke visitekaartje

€3,75 p.m. * excl. btw

  • Tijdloos design

  • Eigen profielpagina

  • Tap en QR-functie

  • Onbeperkt netwerken

Meest gekozen

€4,50 p.m. * excl. btw

  • Jouw eigen bedrijfslogo

  • Jouw eigen huisstijlkleuren

  • Incl. alle standaard functies

Heb je speciale wensen of een tof idee? Neem contact op met ons.

Niets is ons te gek!

Offerte aanvragen

Wat onze klanten zeggen
over QuickConnected™

Heel erg bedankt voor mijn digitale visitekaartje! Werkt als een trein.

Ilona de Rijk

De digitale visitekaartjes werken goed en goed bereikbare support!

Bluekens EV

Goed concept, werkt prima! Zeker in deze tijd.

Sagoras B.V.

Goed en inovatief concept. Het visitekaartje heeft een mooi ontwerp en werkt zoals beloofd. Voordelig en erg handig in gebruik!

Even Werkt!

Awesome product door awesome people!

Studio Earthbee