Een milieubewust visitekaartje op maat laten drukken en ontwerpen. Contactloos netwerken op evenementen.

Het milieubewuste visitekaartje van QuickConnected hoef je niet fysiek uit te delen. De QuickConnected business card heeft het formaat van een regulier bankpasje. Hiermee kun je contactloos jouw contactgegevens delen met anderen. Hoe werkt het dan? Het slimme visitekaartje maakt gebruik van een NFC chip (near-field communication) en een QR-code. Door deze technieken kun je het duurzame visitekaartje tappen of scannen met een smartphone. Vervolgens wordt jouw QuickConnected profielpagina geopend op deze telefoon.

Op jouw QuickConnected profielpagina staan de contactgegevens welke jij wilt delen. Via de profielpagina kun je gegevens bekijken en opslaan. Ook is het mogelijk om via de pagina direct een bericht te sturen of een afspraak in te plannen. Met het milieubewuste visitekaartje visitekaartje kun je makkelijk en snel netwerken.

Het milieubewuste visitekaartje is de nieuwste manier om te netwerken. Slimmer, makkelijker en goedkoper connecten.

Zijn je visitekaartjes op? Of kloppen jouw gegevens niet meer op de visitekaartjes? Deze problemen zijn nu verleden tijd met het milieubewuste visitekaartje van QuickConnected. Jouw contactgegevens zijn altijd up-to-date doordat je deze gemakkelijk digitaal kan aanpassen. Jouw slimme visitekaartje is gekoppeld aan een online profielpagina waarop jouw contactgegevens staan.

Je ontvangt één duurzaam visitekaartje welke jij oneindig kan delen tijdens het netwerken. Dat betekent dus ook dat jij niet onnodig veel papieren visitekaartjes strooit. Of onnodig veel visitekaartjes laat drukken. De QuickConnected business card is dus niet alleen veel goedkoper. Maar ook nog eens veel duurzamer dan papieren visitekaartjes.

Ook de stapels visitekaartjes zijn vanaf nu verleden tijd. Je hebt maar één milieubewust visitekaartje nodig. Deze past gemakkelijk in jouw portemonnee. De QuickConnected business card heeft het formaat van een regulier bankpasje.

Tap of scan visitekaartje
Personalised visitekaart QuickConnected dark
Exclusive Business visitekaartje QuickConnected
Personalised visitekaart QuickConnected corona proof
Smart Personalised Business card QuickConnected corona proof
Smart Personalised Business card QuickConnected corona proof slim

Ik wil een milieubewust visitekaartje laten drukken in mijn eigen huisstijl.

Niet zomaar een visitekaartje, maar een QuickConnected business card in de huisstijl van mijn bedrijf. Met het milieubewust visitekaartje visitekaartje laat jij indruk achter bij jouw klanten. Onze professionele designers ontwerpen jouw slimme visitekaartje volledig op maat. Het is ook mogelijk om zelf een ontwerp aan te leveren voor jouw duurzame visitekaartje. Lever het ontwerp aan volgens onze richtlijnen en je ontvangt de QuickConnected business card zoals jij ontworpen hebt.

Ontwerp richtlijnen

Een milieubewust visitekaartje is gekoppeld aan een digitale QuickConnected profielpagina. Je kunt via met QuickConnected jouw eigen profielpagina creëren. Zo is het mogelijk om zelf een bedrijfslogo, profielfoto en verschillende afbeeldingen toe te voegen. Een digitaal visitekaartje in de huisstijl van jouw bedrijf.

Met het milieubewuste visitekaartje van QuickConnected kun je gemakkelijk op 1,5 meter afstand netwerken. Zo dragen wij samen met jou een steentje bij, door gebruik te maken van de nieuwste technieken, aan de strijd tegen het coronavirus (covid-19).

Kies een milieubewust visitekaartje

€3,75 p.m. * excl. btw

  • Tijdloos design

  • Eigen profielpagina

  • Tap en QR-functie

  • Onbeperkt netwerken

Meest gekozen

€4,50 p.m. * excl. btw

  • Jouw eigen bedrijfslogo

  • Jouw eigen huisstijlkleuren

  • Incl. alle standaard functies

Heb je speciale wensen of een tof idee? Neem contact op met ons.

Niets is ons te gek!

Offerte aanrvagen

Wat onze klanten zeggen
over QuickConnected™

Goed en inovatief concept. Het visitekaartje heeft een mooi ontwerp en werkt zoals beloofd. Voordelig en erg handig in gebruik!

Even Werkt!

Heel erg bedankt voor mijn digitale visitekaartje! Werkt als een trein.

Ilona de Rijk

Goed concept, werkt prima! Zeker in deze tijd.

Sagoras B.V.

De digitale visitekaartjes werken goed en goed bereikbare support!

Bluekens EV

Awesome product door awesome people!

Studio Earthbee