Ik zoek een duurzaam visitekaartje waarmee ik contactloos mijn gegevens kan delen.

Hoe kan ik contactloos mijn contactgegevens delen? Met het duurzame visitekaartje van QuickConnected is dit mogelijk. Door gebruik te maken van nieuwe innovatieve technieken zoals nfc (near-field communication) en een QR-code is het mogelijk om contactgegevens contactloos te delen met jouw connectie. Scan of tap jouw corona proof visitekaartje en open jouw QuickConnected profielpagina op iemand zijn telefoon.

Je bepaald zelf welke gegevens je deelt door jouw profielpagina te creëren via het portaal van QuickConnected. Wanneer iemand jouw digitale visitekaartje heeft ontvangen, kan diegene jouw gegevens bekijken en eventueel opslaan op de telefoon als dat gewenst is. Daarnaast is het ook mogelijk om zijn/haar gegevens achter te laten bij jou of direct een afspraak in te plannen. Het is nog nooit zo makkelijk geweest om contactgegevens te delen. Het duurzame visitekaartje van QuickConnected, de meest efficiënte en milieubewuste manier van netwerken.

Het duurzame visitekaartje is de nieuwste manier om te netwerken. Slimmer, makkelijker en goedkoper connecten.

Zijn je visitekaartjes op? Of kloppen jouw gegevens niet meer op de visitekaartjes? Deze problemen zijn nu verleden tijd met het duurzaam visitekaartje van QuickConnected. Jouw contactgegevens zijn altijd up-to-date doordat je deze gemakkelijk digitaal kan aanpassen. Jouw slimme visitekaartje is gekoppeld aan een online profielpagina waarop jouw contactgegevens staan.

Je ontvangt één duurzaam visitekaartje welke jij oneindig kan delen tijdens het netwerken. Dat betekent dus ook dat jij niet onnodig veel papieren visitekaartjes strooit of onnodig veel visitekaartjes laat drukken. De QuickConnected business card is dus niet alleen veel goedkoper, maar ook veel milieuvriendelijker dan papieren visitekaartjes.

Ook de stapels visitekaartjes zijn vanaf nu verleden tijd. Je hebt maar één duurzaam visitekaartje nodig en deze past gemakkelijk in jouw portemonnee. De QuickConnected business card heeft het formaat van een regulier bankpasje.

Tap of scan visitekaartje
Personalised visitekaart QuickConnected dark
Exclusive Business visitekaartje QuickConnected
Personalised visitekaart QuickConnected corona proof
Smart Personalised Business card QuickConnected corona proof
Smart Personalised Business card QuickConnected corona proof slim

Een op maat ontworpen milieubewust visitekaartje laten drukken.

Een duurzaam visitekaartje in de huisstijl van mijn bedrijf. Jouw slimme visitekaartje wordt op maat ontworpen door professionele designers. Zo zorgt QuickConnected ervoor dat jouw QuickConnected business card naadloos aansluit bij de huisstijl van jouw bedrijf. Is jouw bedrijf al in het bezit van een ontwerp voor een visitekaartje? Geen probleem, wij zetten het design graag voor je om.

Ontwerp richtlijnen

Niet alleen het duurzame visitekaartje kun je laten drukken in een maatwerk design. Maar ook jouw QuickConnected profielpagina kun je zelf creëren. Zo kun je de profielpagina voorzien van het bedrijfslogo, een profielfoto en een afbeelding bovenaan de pagina. Met verschillende functionaliteiten maak jij gemakkelijk en snel jouw eigen digitale visitekaartje.

Er is geen fysiek contact nodig bij het delen van contactgegevens via het slimme visitekaartje. De corona proof visitekaartje is de oplossing om snel en gemakkelijk gegevens te delen in onze anderhalve meter samenleving in de strijd tegen covid-19.

Met het duurzame visitekaartje van QuickConnected kun je gemakkelijk op 1,5 meter afstand netwerken. Zo dragen wij samen met jou een steentje bij, door gebruik te maken van de nieuwste technieken, aan de strijd tegen het coronavirus (covid-19).

Kies een duurzaam visitekaartje

€3,75 p.m. * excl. btw

  • Tijdloos design

  • Eigen profielpagina

  • Tap en QR-functie

  • Onbeperkt netwerken

Meest gekozen

€4,50 p.m. * excl. btw

  • Jouw eigen bedrijfslogo

  • Jouw eigen huisstijlkleuren

  • Incl. alle standaard functies

Heb je speciale wensen of een tof idee? Neem contact op met ons.

Niets is ons te gek!

Offerte aanvragen

Wat onze klanten zeggen
over QuickConnected™

Awesome product door awesome people!

Studio Earthbee

De digitale visitekaartjes werken goed en goed bereikbare support!

Bluekens EV

Heel erg bedankt voor mijn digitale visitekaartje! Werkt als een trein.

Ilona de Rijk

Goed concept, werkt prima! Zeker in deze tijd.

Sagoras B.V.

Goed en inovatief concept. Het visitekaartje heeft een mooi ontwerp en werkt zoals beloofd. Voordelig en erg handig in gebruik!

Even Werkt!