Ik zoek een corona proof visitekaartje waarmee ik contactloos mijn gegevens kan delen.

Hoe kan ik contactloos mijn contactgegevens delen? Met het corona proof visitekaartje van QuickConnected is dit mogelijk. Door gebruik te maken van nieuwe innovatieve technieken zoals nfc (near-field communication) en een QR-code is het mogelijk om contactgegevens contactloos te delen met jouw connectie. Scan of tap jouw duurzame visitekaartje en open jouw QuickConnected profielpagina op iemand zijn telefoon.

Je bepaald zelf welke gegevens je deelt door jouw profielpagina te creëren via het portaal van QuickConnected. Wanneer iemand jouw digitale visitekaartje heeft ontvangen, kan diegene jouw gegevens bekijken en eventueel opslaan op de telefoon als dat gewenst is. Daarnaast is het ook mogelijk om zijn/haar gegevens achter te laten bij jou of direct een afspraak in te plannen. Het is nog nooit zo makkelijk geweest om contactgegevens te delen. Het corona proof visitekaartje, de meest efficiënte manier van netwerken.

QuickConnected is jouw corona proof visitekaartje. Deel je gegevens met één tap. Slimmer, makkelijker en goedkoper.

Met het corona proof visitekaartje van QuickConnected zijn jouw contactgegevens altijd up-to-date. Ga je verhuizen of een nieuw telefoonnummer? Geen probleem, pas jouw contactgegevens makkelijk en snel digitaal aan zonder extra drukkosten. Je hebt maar duurzaam visitekaartje nodig, omdat je deze oneindig kunt delen. Het QuickConnected visitekaartje is dus niet alleen goedkoper dan papieren visitekaartjes, maar ook zeer duurzaam.

Een ander voordeel van het slimme visitekaartje is dat deze dezelfde maat heeft als een regulier bankpasje en dus gemakkelijk in jouw portemonnee past. Nooit meer stapels visitekaartjes mee naar een evenement of netwerkborrel.

Tap of scan visitekaartje
Personalised visitekaart QuickConnected dark
Exclusive Business visitekaartje QuickConnected
Personalised visitekaart QuickConnected corona proof
Smart Personalised Business card QuickConnected corona proof
Smart Personalised Business card QuickConnected corona proof slim

Een coronaproof visitekaartje laten ontwerpen en drukken in de huisstijl van mijn bedrijf.

Bij QuickConnected is het mogelijk om een corona proof visitekaartje op maat te ontwerpen. Je kunt kiezen uit één van onze ontworpen templates of voor een ontwerp volledig op maat. Voor welk ontwerp je ook kiest, je maakt zeker indruk met jouw slimme visitekaartje. Wil je liever zelf een ontwerp aanleveren? Ook dat is mogelijk.

Ontwerp richtlijnen

Ook de profielpagina welke gekoppeld is aan jouw QuickConnected business card kun je eigen maken. Zo kun je een logo en profielfoto toevoegen, maar ook mooie afbeelding bovenaan jouw pagina. Het is ook mogelijk om een aanbieding/actie te tonen met behulp van een mooie banner.

Er is geen fysiek contact nodig bij het delen van contactgegevens via het slimme visitekaartje. De QuickConnected business card is de oplossing om snel en gemakkelijk gegevens te delen in onze anderhalve meter samenleving in de strijd tegen covid-19.

Met de QuickConnect business card kun je gemakkelijk op 1,5 meter afstand netwerken. Zo dragen wij samen met jou een steentje bij, door gebruik te maken van de nieuwste technieken, aan de strijd tegen het coronavirus (covid-19).

Kies jouw corona proof visitekaartje

€3,75 p.m. * excl. btw

  • Tijdloos design

  • Eigen profielpagina

  • Tap en QR-functie

  • Onbeperkt netwerken

Meest gekozen

€4,50 p.m. * excl. btw

  • Jouw eigen bedrijfslogo

  • Jouw eigen huisstijlkleuren

  • Incl. alle standaard functies

Heb je speciale wensen of een tof idee? Neem contact op met ons.

Niets is ons te gek!

Offerte aanvragen

Wat onze klanten zeggen
over QuickConnected™

Goed en inovatief concept. Het visitekaartje heeft een mooi ontwerp en werkt zoals beloofd. Voordelig en erg handig in gebruik!

Even Werkt!

Heel erg bedankt voor mijn digitale visitekaartje! Werkt als een trein.

Ilona de Rijk

Awesome product door awesome people!

Studio Earthbee

De digitale visitekaartjes werken goed en goed bereikbare support!

Bluekens EV

Goed concept, werkt prima! Zeker in deze tijd.

Sagoras B.V.